Tel:+86-536 3395889
E-mail:wfclearpack@hotmail.com
Skype:clear120826

Categories

Home > News > Content
Contact Us
Weifang Clear Plastic Products Co.,Ltd
ADD:Dongcheng Industrial District, Linqu County, Shandong China
Tel:86 536 3395889
Fax:86 536 3155898
Mobile:86 13791698726
Contact:Guiju Sun
E-mail:wfclearpack@hotmail.com
E-mail:wfclearsun@163.com
Skype:clear120826
http://clearpack.en.alibaba.com
http://www.wfclearpack.com

Custom LDPE Printed Plastic Ziplock Bags Hot Sale Zipper Bags


Custom LDPE Printed Plastic Ziplock Bags Hot Sale Zipper Bags Product Detail

Basic Info

  • Feature:Moisture Proof, Recyclable, Bio-Degradable, Disposable, Shock Resistance, Antistatic

  • Material:LDPE

  • Shape:Seal Bag

  • Making Process:Plastic Packaging Bags

  • Raw Materials:Low Pressure Polyethylene Plastic Bag

  • Bag Variety:Back Seal Bags

  • Size:Customized

  • Thickness:0.025-0.1mm

  • Package:100PCS/Polybag,Colorful Box or Carton

  • Color:White

  • Printing:Customized

  • Custom Order:Accept

  • Usage:Widely and Recycle

  • Sample:Available

Custom LDPE Printed Plastic Ziplock Bags Hot Sale Zipper Bags Product Description

1.Custom LDPE Printed Plastic Ziplock Bags Hot Sale Zipper Bags
Zip lock bags are designed with a re-closable plastic zipper track. Consumers can easily close bags numerous times by pressing the zipper track.
2. Feature: 
1) Soft and smooth
2) Excellent tearing strength
3) pull-resistant
4) Printable
5) eco-friendly
6) OEM-accepted

3. Bags details:


Logo

As your demand

Size

According to your requirements

packing

Cartons, boxes or as yours

Sample

Available

Advantage

Waterproof, airproof, dampproof

Printing color

1-3colors

Delivery time

Based on your quantity


4. Usage:
Used to pack food, medicine, medical apparatus, electronic products, cosmetic, handicrafts and so on; Suit for supermarkets, stores and home.  

5. Custom LDPE Printed Plastic Ziplock Bags Hot Sale Zipper Bags Service: 
1) Our products can be made according to your requirements, such as size, thickness, printing, package, quantity etc.
 2) Excellent quality and competitive price to be provided.

6. Let me answer all your questions in here:
Q1: Are you the manufacturer or trading company?
Answer: We are industry and trade integration.
 
Q2: Where is your factory?
Answer: Our factory located in Weifang near to Qingdao Port .
 
Q3: Can I get some samples?
Answer:  Sure, samples will be offered to you in advance is our honor.
 
Q4: Which type bags do you produce?
Answer:  Bags can be produced based on your requirement. Please advice material, thickness, size, color, style, quantity, relevant pictures or marks and others.
 
Q5: How does your factory do quality control?
Answer: Quality is the No.1 priority. We attach great importance to quality control from the
Beginning of manufacturing. Our factory has gained BV, SGS, ISO certificates.
 
Q6: How about your bags quality?
Answer: Since 6 years, we only received 1.18% quality complaint from our clients.
 
Q7: How is the packing and shipping?
Answer: Color box, carton and pallet package as your needs. Generally 1x20'GP can load 5-12tons and 1x40'HQ can load about 10-22tons.Loading capacity depends on your package.
 
Q8: How long are your lead time?
Answer: 1x40HQ need 25-35days, and 1x20GP need 10-15days.However,as factory advantage, we have the ability to offer you a short lead time.


Custom LDPE Printed Plastic Ziplock Bags Hot Sale Zipper Bags.jpg